Despre

Salut,

aici scriem şi discutăm despre sport.

Dacă ai chef să scrii şi tu, înscrie-te aici sau la linkul „înscriere” în colţul din dreapta sus.

Vei primi statut de „contribuitor”, care îţi dă dreptul să scrii şi să salvezi un text (link direct către scrierea unui nou post, aici sau tot în colţul din dreapta sus, link care va apărea după ce te-ai autentificat). Unul din „admini” îl va revizui şi elibera spre publicare, sau alternativ îl va retrimite spre prelucrare.

În principiu, încercăm să dăm “feedback” autorilor cu articole neaprobate, dar din motive de timp s-ar putea să nu reuşim întotdeauna cum ne-am dori – ne cerem scuze anticipat şi vă rugăm să ne scrieţi la contact [at] sportibus.ro cu întrebări specifice.

Textele scrise aici pot fi repetări ale celor apărute pe propriul blog al autorilor – ideea e să adunăm la un loc cât de mulţi oameni care scriu frumos, spre delectarea celor care comentează frumos. Despre sport.

Rugămintea e să folosiţi diacritice, â din a, sunt etc. şi să inseraţi textul în tabul „html” din panoul de control. Pentru cei nefamiliarizaţi cu platforma wordpress, mai jos găsiţi un printscreen al panoului de control, cu săgeţi spre cele mai importante butoane.

 

De prisos spus că administratorii site-ului nu-şi asumă nici un fel de responsabilitate, etc., etc., pentru că de gustibus non disputandum, de sportibus noi discutandum.

2 thoughts on “Despre

  1. Salutare,

    scuze pentru întârzierea răspunsului. Noi nu avem blogroll, dar mergem pe reclamă „de substanţă”: dacă ai articole deosebite pe site, cu câte o poveste de pomină cum numai în ligile „mici” găseşti, te invităm să le propui şi pe sportibus.ro, cu menţiunea la final că povestea a fost publicată şi pe site-ul respectiv.

    Cu care îţi dorim mult succes! – o iniţiativă lăudabilă, in spiritus sportibus. :)

Lasă un răspuns