Profesiunea: Ziarist

28 aprilie. Am ieşit la o cafea cu prietena mea ziarista. Ştia din surse sigure că Peluza Sud nu se împacă cu Becali. E dată naibii fata asta. Nu ştiu cum face de le află pe toate.

16 mai. Ziarista m-a sunat azi-noapte pe la două. Era la Casa Presei şi aflase că jumătate din lotul lui Dinamo a fugit din cantonament. E clar, în meseria asta informaţia e totul.

23 mai In zece minute ziarista mi-a demonstrat cu cifre şi argumente că gazetăria sportivă trebuie să scape de tabloidizare. Până şi vânzările la Libertatea au scăzut. Informaţie şi putere de sinteză. Are un viitor de aur. Va revoluţiona jurnalismul.

14 iunie Dezastru. Fatalitate. Primăria a demolat azi-noapte baraca de la Laromet unde ziarista vindea ziare. O carieră întreruptă prematur.

3 thoughts on “Profesiunea: Ziarist

  1. am încercat să urmăresc ştirile sportive proteve, dar n-am rezistat până la final. performanţa handbaliştilor care s-au calificat la mondiale după ce au bătut rusia în deplasare a fost inserată între 2 reportaje despre piţurcă la steaua, fuga prinţului cristea din cantonament şi botezul lui mitică. la ultimul n-am mai putut şi-am schimbat canalia. ăsta, canalul. cred că nevoie de mai mulţi oameni competenţi în breaslă – poate revine totuşi.

    @codru: aşteptăm cu interes :)

  2. Pingback: De citit | NoWhere

Lasă un răspuns